your ads here!

У «Єдиній Росії» «сміються» з кокаїну з логотипом партії

No Comments

Заступник секретаря генеральної ради владної російської партії «Єдина Росія» Євген Ревенко іронічно відреагував на логотип партії на упаковці з кокаїном, який вилучили митники в бельгійському порту, повідомляють російські інформагенції.

«Тепер і латиноамериканські наркобарони почули про існування партії «Єдина Росія», і навіть вирішили використати частину нашого логотипу для маскування чергової партії кокаїну, цього разу з Бразилії до Бельгії. А може бути, просто сподобався триколор із нашим ведмедем. У будь-якому разі… було над чим посміятися», – заявив партійний функціонер.

У порту бельгійського міста Гент поліція перехопила три контейнери з двома тоннами кокаїну, упакованого в 1903 брикети вагою близько 1 кілограма кожен. Брикети з наркотиком були марковані логотипом владної російської партії «Єдина Росія».

Читайте також: В Аргентині спалили 400 кілограмів кокаїну, знайденого в посольстві Росії

Як повідомили ще 23 серпня з посиланням на представника поліції Східної Фландрії нідерландські та бельгійські ЗМІ, зокрема De Telegraaf і RTL, вартість кокаїну оцінюється в 100 мільйонів євро. Контейнери з ним прибули до Гента з Бразилії. Затримана партія стала найбільшою в історії міста.

На відео, знятому журналістами бельгійської телерадіокомпанії VRT, чітко видно логотип російської партії – ведмідь і російський прапор.

Categories: Світ

залишити коментар:

Discover more from ЕХО УКРАЇНИ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading