your ads here!

У Конгресі США зафіксували два випадки зараження коронавірусом

No Comments

Двоє членів Палати представників Конгресу США оголосили в середу про те, що заражені коронавірусом. Про це, зокрема, повідомили конгресмен від Флориди Маріо Діас-Балард і конгресмен від Юти Бен Макадмс. Це перші два випадки зараження серед американських законодавців.

Конгресмен з Флориди написав у твіттері написав, що почувається добре і закликав американців поставитися до ситуації з коронавірусом «вкрай серйозно». Законодавець з Юти закликав американців до єдності, щоб «вийти з цієї кризи ще сильнішими». Як ці двоє конгресменів заразилися невідомо, зараз вони перебувають на самоізоляції.

У Конгрес заявили, що медики намагаються виявити всіх на Капітолійському пагорбі, хто міг в останні дні конатктувати з двома хворими конгресменами. 14 членів Конгресу оголосили, що підуть на карантин, оскільки мали зустрічі із зараженими вірусом колегами. У приміщеннях Конгресу проводять дезінфекцію.

Поширення вірусу серед законодавців загрожує зривом роботи Конгресу, коли може знадобитися ускладнення екстрених рішень.

У середу президент Дональд Трамп підписав закон, який передбачає надання можливості проведення тестування на коронавірус кожному американцеві і виділення допомоги тим, хто тимчасово опинився без роботи.

Categories: Новини, Світ

залишити коментар:

Discover more from ЕХО УКРАЇНИ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading