your ads here!

Гілларі Клінтон назвала претендентку в президенти від демократів «фавориткою росіян»

No Comments

Колишня кандидатка у президенти США від Демократичної партії Гілларі Клінтон звинуватила демократку і претендентку на кандидування у президенти США Тулсі Ґаббард у тому, що вона є «фавориткою росіян» і може бути використана ними, щоб відібрати голоси у демократів на виборах президента.

Клінтон в інтерв’ю 18 жовтня заявила, що російські агенти покладають надії на одну з учасниць передвиборної боротьби від Демократичної партії і намагаються домогтися від неї ролі «кандидата від третьої партії».

Клінтон не вимовила імені Ґаббард. Але в опублікованому пізніше твіті Тулсі Ґаббард відреагувала на закиди і сама назвала Клінтон «втіленням гнилі, яка довгий час розкладала Демократичну партію».

Ґаббард також написала про проведену проти неї «скоординовану кампанію» для знищення її репутації – у зв’язку з оголошеним нею наміром брати участь у президентській кампанії, яка почнеться в січні.

 

 

«Тепер стало ясно, що суперництво відбувається між тобою і мною. Не ховайся боягузливо за своїми ставлениками і вступай у гонку сама», – написала Тулсі Ґаббард, звертаючись до Гілларі Клінтон.

Клінтон також заявила, що «в інтересах росіян також працює» екскандидатка у президенти США від американських «зелених» Джилл Стін.

Заява Клінтон викликала осуд у певних колах у США, пише «Голос Америки». Зокрема, відомий критик президента США, конгресмен Джастін Амаш заявив, що Клінтон «працює в інтересах Дональда Трампа».

Демократи висловлювали побоювання, що може повторитися історія 2016 року, коли Росія втрутилася у вибори в США.

Американські спецслужби вже попередили, що Росія має намір втрутитися у вибори і в 2020 році.

Президент Росії Володимир Путін на початку жовтня назвав «смішною» стурбованість щодо втручання Росії у вибори в США 2020 року.

За результатами опитувань громадської думки, 38-річна Тулсі Ґаббард є одним із аутсайдерів у боротьбі за номінацію від Демократичної партії. Між тим, 38-річна конгресменка користується підтримкою певної частини американського суспільства.

Categories: Світ

залишити коментар:

Discover more from ЕХО УКРАЇНИ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading