your ads here!

Багаторічний юрист Трампа пішов на угоду зі слідством

No Comments

Представники влади США стверджують, що багаторічний особистий юрист президента Дональда Трампа Майкл Коен 21 серпня погодився визнати себе винним у фінансових порушеннях під час виборчої кампанії 2016 року та за іншими кримінальними звинуваченнями. Угода Коена зі слідством може спричинити додаткові проблеми для чинного президента США – після того, як журі присяжних у штаті Вірджинія визнало екс-керівника передвиборчої кампанії Трампа Пола Манафорта винним за вісьмома пунктами обвинувачення у фінансових зловживаннях.

Справу проти Коена ведуть прокурори на Мангеттені, але, за повідомленнями, ця справа вийшла з розслідування, здійснюваного спецпрокурором Робертом Мюллером у зв’язку з можливими взаємозв’язками між посадовими особами Росії та представниками Трампа під час президентських виборів у США в 2016 році.

Також читайте: Колишній адвокат Трампа готовий свідчити проти нього спецпрокурору  Мюллеру – CNN

Зізнання Коена не включають жодної пов’язаної з Росією діяльності, а стосуються насамперед імовірних порушень виборчого законодавства США. Ідеться про виплати для жінок, які стверджують, що мали справу з Трампом. За американським законодавством, якщо такі виплати здійснювалися під час виборчої кампанії 2016 року, то про це представники Трампа мали повідомити публічно. Якщо ж Трамп схвалив виплату грошей, але це не розголошувалося, то це може розглядатися як злочин.

Categories: Світ

залишити коментар:

Discover more from ЕХО УКРАЇНИ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading