your ads here!

Речниця Лукашенка заперечила чутки про його інсульт

No Comments

Речниця президента Білорусі Наталія Ейсмонт заперечила повідомлення про те, що Олександр Лукашенко шпиталізований з інсультом.

Про хворобу білоруського лідера 30 липня першим повідомив російський анонімний Telegram-канал «Незыгарь», який спеціалізується на політичних «зливах», а потім український сайт Dsnews.ua. У публікації останнього зазначалося, що Олександр Лукашенко від 28 липня не з’являвся на публічних заходах. А 26 липня він повинен був приїхати в Гомель, однак візит не відбувся.

Наталія Ейсмонт сказала кореспондентові Радіо Свобода, що бачила цю інформацію, але вона не відповідає дійсності.

«Я можу прокоментувати тільки так, що це повна нісенітниця. Це ж першоджерело українське. Я навіть не розумію, звідки вони це все взяли. В суботу у Олександра Григоровича була велика зустріч із керівництвом китайської корпорації CITIC Group. Це була публічна зустріч. Одне слово – нісенітниця – і більше нічого коментувати не буду. Олександр Григорович перебуває абсолютно в робочому режимі», – сказала прес-секретар президента Білорусі.

Лукашенко є президентом Білорусі від 1994 року. Правозахисники кажуть, що Лукашенко утримує владу шляхом придушення інакомислення і потенційних опонентів.

Categories: Світ

залишити коментар:

Discover more from ЕХО УКРАЇНИ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading