your ads here!

До Азії та Європи приїхали більше туристів у 2018 році – ВТО

No Comments

Всесвітня туристична організація заявляє про зростання міжнародного туризму протягом перших чотирьох місяців 2018 року загалом на 6%.

Як повідомляє організація, що входить до системи ООН, найбільше зростання зафіксували в Азії і країнах Тихого океану (на 8%),  а також в Європі (7%).

«Міжнародний туризм продовжує демонструвати значне зростання в усьому світі, і це означає створення робочих місць у багатьох країнах. Це зростання нагадує нам про необхідність збільшити свій потенціал для розвитку і управління туризму», – сказав Генеральний секретар ВТО Зураб Пололікашвілі.

За даними організації, з січня по квітень 2018 року міжнародні поїздки збільшились до всіх регіонів, на чолі Азія та Тихоокеанський регіон (на 8%) – Південно-Східна Азія ( зростання на 10%) та Південна Азія (на 9%).

Читайте також: Репутація України у світі. Необхідно покращувати імідж держави

Протягом перших чотирьох місяців 2018 року Європа загалом продемонструвала популярність серед туристів зі зростанням на 7 відсотків, зокрема туристичні напрямки Південної та Центральної Європи і Західної Європи (зростання на 8%).

Categories: Світ

залишити коментар:

Discover more from ЕХО УКРАЇНИ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading