your ads here!

Волкер: США не мають підтверджень від Кремля щодо відставки Суркова

No Comments

Спеціальний представник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер заявляє, що США не мають підтверджень від Кремля щодо відставки Владислава Суркова. 

«Я бачив повідомлення в пресі (про можливу заміну – ред.), але офіційно ми не маємо інформації з Кремля буде він чи не буде продовжувати. Він дуже розумний, дуже професійний, дуже серйозна контактна особа, який передає зміст переговорів надійно. Я був би задоволений продовжувати роботу з ним, якщо Кремль його обере. Але в той самий час, якщо вони вирішать зробити заміну, – а це прерогатива президента Путіна – ключовим тут є те, щоб ми говорили з кимось, хто має прямий канал зв’язку з президентом Путіним. Бо рішення справді перебувають в його руках», – сказав Волкер під час телефонного брифінгу з міжнародними журналістами, перебуваючи в Лондоні. 

Читайте також: Чи йде Сурков і хто буде новим куратором угруповань «ДНР» і «ЛНР»?

53-річний Сурков упродовж багатьох років був провідним стратегом адміністрації Путіна. Зараз він відповідає за український напрямок політики російської влади. За даними російських ЗМІ, помічник Путіна, Владислав Сурков більше не буде в Росії відповідати за український напрямок. Суркова називають «архітектором» анексії Криму та куратором угруповань бойовиків «ДНР» і «ЛНР».

Categories: Світ

залишити коментар:

Discover more from ЕХО УКРАЇНИ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading