your ads here!

Росія: партія «Громадянська ініціатива» підтримала кандидатуру Собчак на виборах президента

No Comments

Російська партія «Громадянська ініціатива» офіційно підтримала телеведучу Ксенію Собчак як кандидата на президентських виборах 2018 року.

Сьогодні, 23 грудня, Собчак вступила в «Громадянську ініціативу», взявши участь в з’їзді партії. Вона також опублікувала свою передвиборчу програму, де закріпила намір про проведення референдуму в анексованому Росією Криму.

Ксенія Собчак 18 жовтня офіційно оголосила про намір брати участь у президентських виборах в сусідній Росії. Вона називає себе кандидатом «проти всіх».

Собчак стверджує, що не проводитиме передвиборчу агітацію в анексованому Криму. Вона вказує, що, анексувавши Крим, Росія порушила міжнародні зобов’язання, при цьому анексія призвела до зубожіння населення Росії.

Вибори президента Росії планують провести 18 березня 2018 року – в річницю анексії Криму.

Міжнародні організації визнали окупацію і анексію Криму незаконними і засудили дії Росії. Країни Заходу ввели низку економічних санкцій. Росія заперечує окупацію півострова і називає це «відновленням історичної справедливості». Верховна Рада України офіційно оголосила датою початку тимчасової окупації Криму і Севастополя Росією 20 лютого 2014 року.

Categories: Світ

залишити коментар:

Discover more from ЕХО УКРАЇНИ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading