your ads here!

Гладкий мер філатов зрадив свого подільника корбана і не бажає передати йому депутатську недоторканість

No Comments

укроп

Новообраний мер Дніпропетровська Борис Філатов вважає, що його колезі по партії “Укроп” Геннадію Корбану не варто балотуватися у Верховну Раду. Про це він заявив на прес-конференції в середу в Дніпропетровську.

“Якщо хочете мою думку (з цього приводу багато спекуляцій), що пан Корбан піде на моє місце. Я вважаю, що пану Корбану як менеджеру вищого класу краще зайнятися в партії адміністративною роботою”, – сказав Філатов.

За його словами, у політраді “Укропу” на даному етапі багато роботи: необхідно погоджувати політичну позицію і вести контрольно-ревізійну роботу у всіх міських радах, де обрані члени “Укропу”.

“Щоб наші депутати чого зайвого не наголосували, десь в Житомирі або Сумах, а ми потім несли за них політичну відповідальність”, – додав Філатов.

Як відомо, Філатов переміг на виборах мера Дніпропетровська депутата від “Опозиційного блоку” Олександра Вілкула. Команда останнього це не визнає і заявляє про намір оскаржити результати.

Після вступу на посаду мера Філатов повинен буде скласти мандат депутата парламенту, а в його окрузі будуть призначені нові вибори.

Раніше Корбан вже намагався потрапити у Верховну Раду на таких виборах у Чернігові, проте програв представнику БПП Сергій Березенку.

31 жовтня Корбан був затриманий в рамках спецоперації, спрямованої на ліквідацію організованого злочинного угруповання. Він підозрюється у скоєнні злочинів за трьома статтями кримінального кодексу.

В даний час Корбан перебуває під домашнім арештом.

Правда України

Categories: Новини

залишити коментар:

Discover more from ЕХО УКРАЇНИ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading