your ads here!

Проти колишнього ректора Петра Мельника відкрили нове кримінальне провадження

No Comments

Петро Мельник

Проти колишнього ректора Національного податкового університету Петра Мельника відкрили нове кримінальне провадження. Про це журналістам повідомили у прокуратурі Київської області.

Обласна прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактами розтрати майна Національного університету податкової служби. Саме ж розслідування проводить головним управлінням МВС України у Київській області за частиною 5 статті 191 Кримінального кодексу України – привласнення чи розтрата майна в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем.

Правоохоронці у ході досудового розслідування виявили, що екс-ректор Національного податкового університету у 2007-2008 роках незаконно відчужував держмайно, що було на балансі університету.

За такі дії він може потрапити за ґрати на строк від семи до дванадцяти років.

8 липня Ірпінський міський суд виправдав Петра Мельника у справі про багатотисячні хабарі від сімей абітурієнтів Національного університету податкової служби. До того екс-ректор втік від слідства, позбувшись електронного браслету, і переховувався за межами країни. Його арештували, але згодом відпустили, оскільки Мельник вніс заставу.  

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

Categories: Новини

залишити коментар:

Discover more from ЕХО УКРАЇНИ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading