your ads here!

Слідчі МВС України перевіряють причетність Ігоря Коломойського до замаху на вбивство

No Comments

бєня убивця

Крапка у справі про замах на адвоката Карпенка, в якій проходить Коломойський, ще не поставлена.

МВС перевіряє відомості про можливу причетність Ігоря Коломойського до замаху на вбивство адвоката Сергія Карпенка.

“Наразі за викладеними у зверненні Пінчука В.М. відомостями співробітники органів внутрішніх справ у межах компетенції здійснюють перевірку, за результатами якої буде прийнято рішення згідно із законодавством”, – сказано в документі.

У МВС також повідомили, що копії цих матеріалів направили Генпрокуратурі.

Також у відомстві додали, що проводять розслідування загибелі колишнього слідчого Генпрокуратури з особливо важливих справ Ігоря Шолодька, який розслідував цю справу проти Коломойського в 2005 році, а торік загинув у зоні АТО.

Раніше нардеп Сергій Лещенко заявляв, що крапка в справі про замах на вбивство адвоката Карпенка, в рамках якої ГПУ в 2005 році висунула обвинувачення Ігорю Коломойському, досі не поставлена.

У 2005 році Віктор Шокін вів кримінальну справу проти Ігоря Коломойського у зв’язку із замахом на юриста Сергія Карпенка, який був представником компаній Віктора Пінчука та Костянтина Григоришина на запорізькому заводі “Дніпроспецсталь”.

За даними ЗМІ, в 2003 році Карпенко стверджував, що Коломойський погрожував йому розправою.

Адвокат Сергій Карпенко отримав три ножових поранення, одне з яких пройшло за сантиметр від серця. За інформацією ЗМІ, в рамках кримінальної справи всі підозри щодо вчинення злочину лягли на людей з оточення Ігоря Коломойського.

Зазначимо, останнім часом прізвище дніпропетровського олігарха все частіше згадується в бізнес-конфліктах у різних сферах бізнесу. Зокрема, воно фігурувало в недавньому скандалі навколо Одеського нафтопереробного заводу. Крім того, на його адресу звучали звинувачення в роздмухуванні скандалу навколо справи Пукача-Гонгадзе з метою отримання переваги в бізнес-конфлікті з іншим олігархом Віктором Пінчуком.

Правда України

Categories: Новини

залишити коментар:

Discover more from ЕХО УКРАЇНИ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading