your ads here!

На адміністративному кордоні з Кримом утворилися черги автомобілів довжиною 6 кілометрів

No Comments

черги автомобілів в Криму

В українських пунктах пропуску на адміністративному кордоні з Кримом утворилися черги автомобілів довжиною шість кілометрів.

У Херсонській митниці пояснюють, що одночасно на трьох пунктах пропуску: «Каланчак», «Каїрка» і «Ставки» – утворилися затори із сотні фур. За словами митників, черги безпосередньо пов’язані з діями Служби безпеки України. Про це повідомив виконувач обовʼязків заступника начальника Херсонської митниці Юрій Тавожнянський.

«У всіх пунктах контролю працюють групи співробітників СБУ. За їхньою версією, вони відпрацьовують незаконне переміщення через митний контроль контрабандних товарів, а саме – зброї, вибухових речовин, боєприпасів, і фільтрують нелегалів. Здійснюють ретельну перевірку документів, які подають на митне оформлення, співробітники СБУ. У зв’язку з цим і є ця черга», – розповів очільник митниці.

Самі співробітники СБУ ситуацію не коментують і не повідомляють, скільки триватиме перевірка.

Після анексії Криму Росією в березні 2014 року між материковою Україною і півостровом утворили адміністративний кордон. Крим оголошений тимчасово окупованою територією.

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

Categories: Новини

залишити коментар:

Discover more from ЕХО УКРАЇНИ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading