your ads here!

Злий ботоксний коротун впадає в істеричні припадки страху і відчаю

No Comments

Президент РФ заявив, що росіяни мають бути готові “проходити через труднощі і завжди давати адекватну відповідь на всілякі загрози.

Президент Росії Володимир Путін оцінив роль країни в міжнародному співтоваристві сьогодні, а також заявив про неможливість домогтися військової переваги над Росією. Про це він сказав, виступаючи в Державному Кремлівському палаці на урочистому вечорі, присвяченому Дню працівників органів безпеки.

“Обстановка у світі далека від стабільної. Зростає кількість загроз і ризиків, ігноруються норми міжнародного права, в хід ідуть всі засоби: і шантаж, і провокації, економічний та інформаційний тиск, ставка на радикальні елементи, націоналістичні угруповання, спроби дестабілізувати внутрішню ситуацію і тим самим поставити під повний контроль цілі країни”, – сказав Путін.

Президент РФ звернув увагу, що все частіше відверто звучать заяви про те, що Росія повинна “дорого заплатити за свою незалежну позицію, за те, що підтримує співвітчизників, за Крим, за Севастополь, іноді здається просто за те, що ми існуємо”.

“Очевидно, що залякати нас, стримати, ізолювати Росію ні в кого не вийде. Ніколи не виходило і ніколи не вийде”, – вважає Путін.

Він додав, що такі спроби неодноразово робилися протягом століть, а в XX столітті – неодноразово. “Нічого не виходило і зараз нічого не вийде. При цьому ми маємо бути готові проходити через певні труднощі і давати завжди адекватну відповідь на будь-які загрози нашому суверенітету, стабільності та єдності нашого суспільства”, – наголосив Володимир Путін.

Categories: Новини, Світ

залишити коментар:

Discover more from ЕХО УКРАЇНИ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading